RVS KEUKENKRANEN


Wat maakt het materiaal RVS eigenlijk zo geschikt voor de Keukenkraan?
RVS Keukenkranen zijn loodvrij, roestvast, duurzaam en hebben een chique uitstraling.
Het oppervlak van RVS oxideert (reageert op zuurstof of op water) en veroorzaakt de oxidatielaag (beschermfilmpje). Deze film isoleert het staal van de zuurstof, waardoor het staal zelf niet oxideert en een lange levenstuur heeft.

Om RVS te bewerken en tot de productie van een RVS Keukenkraan te komen is een heel proces, waar maar weinig over bekend is. Vooral de hardheid van RVS maakt de bewerking tot een specialisme. De RVS Keukenkranen van Sento Stainless zijn met veel zorg geproduceerd en naadloos gelast. Door slimme technische ontwikkelingen heeft Sento Stainless het productieproces verbeterd, waardoor de productie van een betaalbare RVS Keukenkraan is ontstaan.

Onderhoud van RVS Keukenkraan:
Wanneer men niet regelmatig schoonmaakt, zal er een vuilafzetting op het RVS ontstaan, chlorides kunnen daar eenvoudig onder gaan zitten en metaalzouten vormen, met als gevolg dat er roestvorming optreedt. De corrosie en vuilafzetting moet met behulp van een roestverwijderaar worden verwijderd. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, want zouten en zuren tasten de beschermlaag van RVS aan, waardoor uiteindelijk alsnog roestvorming kan optreden.

Onderhoudsproducten
Om de juiste balans te vinden en optimaal te kunnen profiteren en genieten van uw prachtige RVS kranen moet u het RVS goed onderhouden! 
Er zijn verschillende goede RVS onderhoudsproducten verkrijgbaar, waarmee u de RVS producten goed kunt onderhouden.

Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, want zouten en zuren tasten de beschermlaag van RVS aan, waardoor uiteindelijk alsnog roestvorming kan optreden.Voor de productie van de keukenkranen werkt

Sento Stainless met hoogwaardige onderdelen van bekende leveranciers.


Het binnenwerk van de RVS Keukenkraan:
- Alle binnenwerken zijn van de bekende hongaarse leverancier Kerox.sento_stainless_rvs_keukenkraan__hoog_600

De perlator (uitloop) van de RVS Keukenkraan:
Alle RVS Keukenkranen zijn voorzien van een perlator van de bekende duits-/zwitserse leverancier Neoperl.
Sento Stainless Benelux biedt u ook de mogelijkheid om extra waterbesparende perlators in de keukenkraan in te bouwen, waardoor er aanzienlijk water bespaart kan worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Erg trendy zijn de uittrekbare keukenkranen met of zonder handdouche. De uittrekbare keukenkraan wint steeds meer terrein binnen de keukenbranche. Door de flexibiliteit, extra lengte (uittrekbaar) en eventueel met een extra handdouche (2 standen) is de keukenkraan erg praktisch in iedere keuken.

Interesse in de RVS keukenkranen van Sento Stainless, u kunt al vanaf 1 kraan online inkopen:
Via de online groothandel kunt u de RVS kranen bekijken en bestellen/inkopen. U kunt zich aanmelden als klant/dealer en nadat u geautoriseerd bent, kunt u inloggen in de groothandel en uw inkoopmogelijkheden bekijken.

Productpresentatie van de RVS Keukenkranen?
Natuurlijk komen wij ook graag als leverancier bij uw bedrijf langs voor een vrijblijvende productpresentatie, zodat u kennis kunt maken met de RVS Kranen van Sento Sainless Benelux. Meld u nu aan !

Bent u consument, dan bent u welkom bij één van onze verkooppunten.

Sento Stainless Benelux - Leverancier RVS Keukenkranen

RVS Keukenkraan SK124

RVS Keukenkraan SK124

RVS keukenkraan SK108

RVS keukenkraan SK108

RVS KEUKENKRAAN SK112

RVS KEUKENKRAAN SK112

RVS Keukenkraan SK111

RVS Keukenkraan SK111