Klant /dealer worden van Sento Stainless


Sento Stainless is een vooraanstaand merk binnen de RVS keuken- en badkamerkranen. Naast de prachtige RVS kranen, bieden wij ook een uitgebreide service en kunt u al vanaf 1 kraan inkopen !

Bent u een bedrijf en wilt u klant/dealer bij Sento Stainless worden, dan bieden wij u diverse mogelijkheden:

Meld u aan als dealer bij de online groothandel:
Als bedrijf kunt u online bij de groothandel van Sento Stainless bestellen. U meldt uw bedrijf aan met een inlogcode/wachtwoord. Zodra u geautoriseerd bent, kunt u inloggen bij de online groothandel en ziet u precies wat uw inkoopprijzen zijn.
U kunt al vanaf 1 kraan inkopen ! De inlogcode en wachtwoord blijven u ook in de toekomst toegang geven tot de groothandel en u kunt uw eerdere bestellingen nazien.

Vrijblijvende productpresentatie:
Wilt u kennis maken met de RVS Kranen van Sento Stainless, dan biedt Sento Stainless u vrijblijvend een productpresentatie aan. Sento Stainless komt vrijblijvend langs bij uw bedrijf, zodat u zelf de kwaliteit van de kranen kunt ervaren en de verschillende modellen kunt zien.
U kunt zich éénvoudig voor de productpresentatie aanmelden via ons contacformulier graag met de naam van uw bedrijf, contactpersoon en telefoonnummer. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.
Natuurlijk kunt u ook altijd zelf contact met ons opnemen, telefoonnr: + 31(0)55 2600125

Offerte aanvragen:
Heeft u een aantal RVS kranen waarvan u uw inkoopprijzen wenst te ontvangen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt online een offerte bij ons opvragen of telefonisch +31(0)55-2600125.

Wij ontvangen dan graag de volgende gegevens van u:
- Bedrijfsgegevens (naam, adres, postcode/woonplaats, land)
- Telefoonnummer
- Contactpersoon
- e-mailadres
- Kamer van Koophandelnummer
- Welke modellen
- De aantallen per model

Verkooppunten:
Bent u bij Sento Stainless aangesloten als dealer, dan kan Sento Stainless uw bedrijf opnemen in de verkooppunten en wordt uw bedrijf vermeld op de website en webshop.
Naast bedrijven bezoeken veel consumenten de sites op zoek naar nieuwe RVS kranen. De consument kan niet bestellen bij Sento Stainless, omdat alleen bedrijven bij de groothandel kunnen inkopen. Wij verwijzen de consument dan door naar uw bedrijf.

Bent u een consument en wilt u één van de RVS Kranen bestellen uit ons assortiment?
Helaas kunnen alleen bedrijven bij Sento Stainless de kranen inkopen.
Wel kunt u bij onze verkooppunten precies zien, waar u de RVS kranen kunt kopen.