GARANTIE & SERVICE 


Bij Sento Stainless gaat het om de ontwikkeling van nieuwe RVS keuken- en badkamerkranen waarbij de kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft, gevolgd door kwantiteit. 
Hieronder treft u de service en extra ondersteuning die Sento Stainless haar klanten biedt. 

Garantie:
Sento Stainless staat garant voor hoogwaardige RVS kranen en RVS accessoires.
De garantie op al onze producten is 5 jaar na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen.

Online groothandel:
Om het bestellen van RVS Kranen voor onze dealers te vereenvoudigen, heeft Sento Stainless de online groothandel opgezet: www.rvs-kranengroothandel.nl
Hier kunnen klanten/dealers zich aanmelden en na autorisatie in de groothandel inloggen. In de groothandel staan de inkoopprijzen excl. BTW. U kunt online bestellen en afrekenen via een beveiligde betaalmodule.

Verkooppunten:
Er komen ook veel consumenten op de online groothandel van Sento Stainless die opzoek zijn naar RVS Kranen. De consumenten worden door Sento Stainless doorverwezen naar de "officiele verkooppunten" van Sento Stainless bij hun in de buurt.
Wilt u ook opgenomen worden bij de "officiële verkooppunten" en klanten via Sento Stainless doorverwezen krijgen. Meld u dan aan bij "Sento Stainless" als dealer.

Brochure:
De brochure van Sento Stainless kan per post worden toegestuurd of kan via de site of shop worden gedownload PDF. In de brochure staan van alle producten de foto's en tekeningen.

Installatie Instructies:
Alle RVS kranen hebben een uitgebreide installatie instructie, zodat de kranen éénvoudig te installeren zijn. Deze installatie instructie wordt met de RVS kranen meegeleverd en zijn tevens vanaf de online groothandel per product te downloaden.

Technische Tekeningen:
Van elke kraan is een technische tekening, zodat de precieze afmeting van een kraan kan worden nagekeken.

Verpakking:
Alle kranen van Sento Stainless worden in representatieve, stevige, zwart gelamineerde dozen geleverd.

Bevestigingsset:
Bij de keukenkranen treft u een extra bevestigingsset in de verpakking. Met deze set kan de klant de kraan zelf monteren.


Steel Beauty, Living Great !


Sento Stainless