Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website:
Voor alle duidelijkheid wijst Sento Stainless Benelux erop, ten aanzien van de website www.rvs-kranengroothandel.nl & www.sento-stainless.nl, u op het volgende:
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Sento Stainless Benelux. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Sento Stainless Benelux. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet- commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Sento Stainless Benelux met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Sento Stainless Benelux behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Sento Stainless Benelux , welke geen eigendom zijn van Sento Stainless Benelux, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Sento Stainless.