Brochure Sento Stainless

Sento Stainless heeft een prachtige brochure die u online kunt downloaden. In de brochure staan alle RVS keuken- en badkamerkranen met foto's en tekeningen.

brochure sento

Natuurlijk kunnen wij ook een brochure van Sento Stainless per post aan u toesturen. Wij ontvangen dan graag de naam van uw bedrijf, de adresgegevens en de naam van de contacptersoon per e-mail.

Wilt u als bedrijf uw inkoopprijzen weten?

Meld u dan nu aan als dealer bij de online groothandel van Sento Stainless, waar u al vanaf 1 kraan kunt bestellen.
Zodra Sento Stainless uw inloggegevens geautoriseerd heeft, kunt u inloggen en komt u in de bestelomgeving van de groothandel, waar precies kunt zien wat uw inkoopprijs is.
De inlogcode en wachtwoord blijven u ook in de toekomst toegang geven tot de groothandel. U kunt hier uw eerdere bestellingen nazien en nieuwe bestellingen plaatsen.

Wilt u een offerte ontvangen? 
Wij ontvangen graag uw gegevens en de modellen waar u interesse in heeft. Wij zullen dan z.s.m. een offerte aan u toezenden. 

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende productpresentatie:
Wilt u kennis maken met de RVS Kranen van Sento Stainless, dan biedt Sento Stainless u vrijblijvend een productpresentatie aan. Wij komen dan met de RVS keuken- en badkamerkranen bij u langs bij uw bedrijf. Meld u nu aan !


Steel Beauty, Living Great !

Sento Stainless Benelux