Welkom bij Sento Stainless Benelux
DE RVS KEUKEN- & BADKAMERKRANEN


Sento Stainless is de specialist in het ontwikkelen, produceren en in de markt brengen van RVS Keuken- en Badkamerkranen.
Roestvaststaal (RVS) is een prachtig materiaal, duurzaam en biedt bescherming aan het milieu en de mens, mede doordat RVS loodvrij is. Door de bijzondere eigenschappen van het materiaal en de stijlvolle uitstraling, verdienen de RVS kranen meer en meer aandacht van de markt.

Sento Stainless is een bedrijf in opkomst die kwaliteit prefereert boven kwantiteit. Sento Stainless doet dit met een enthousiast team van Research & Development, Technology, Productie, Kwaliteitscontrole en Marketing Management.

Door jarenlange ervaring zijn de RVS kranen van Sento Stainless wereldwijd verkocht en heeft Sento Stainless een grote groep met klanten in o.a. Azië, Verenigde Staten, Europa en Australië. Sento Stainless garandeert hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijzen.

In 2011 is "Sento Stainless Benelux" opgericht en actief in Nederland, België en Luxemburg. 
Op deze site vindt u meer informatie over Sento Stainless en haar producten.

Voor het volledige assortiment RVS Kranen van Sento Stainless verwijzen wij u naar de online groothandel, waar u alle RVS keuken- en badkamerkranen kunt bekijken. Lees verder >>>


Steel Beauty, Living Great !

Sento Stainless Benelux